Siirry sisältöön

Kaisa Palohonka aluetoimitsijaksi Sisä-Suomeen

Kaisa aloittaa työt Sisä-Suomen aluetoimistolla 2.3.2020.

Kaisa Palohonka on toiminut vuodesta 2011 alkaen SALVA ry:ssä vastaavana laitoshuoltajana, vastaten puhdistuspalvelujen yksikön toiminnasta. Kaisa toimii Suur-Salon JHL ry:n puheenjohtajana sekä JHL:n Varsinais-Suomen alueryhmän varapuheenjohtajana ja käräjäoikeuden lautamiehenä. Näitä ennen hän on ollut mm. JHL:n edustajiston jäsen vuosina 2012–2017 sekä SALVA ry:n luottamusmiehenä vuodesta 2007 alkaen.

Työkokemuksista ja koulutuksista Kaisalle on karttunut vahvaa osaamista edunvalvonnan ja järjestötyön osalta. Suur-Salon JHL ry:n puheenjohtajana hän on edistänyt yhdistyksen toiminnan uudistamista yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Kaisa on koulutukseltaan laitoshuoltaja ja suorittanut tekniikan erikoisammattitutkinnon. Lisäksi hän on osallistunut JHL:n työyhteisöneuvoja -koulutukseen.