Siirry sisältöön

JHL-opiston tarjonta paranee: Opisto avaa sivutoimipisteet Kuopioon, Ouluun ja Tampereelle

JHL tarjoaa tänä vuonna jäsenilleen entistä enemmän koulutusta eri puolilla Suomea. JHL-opisto avaa kolme uutta toimipistettä. Kursseilla voidaan jatkossa huomioida alueiden koulutustarpeet entistä paremmin.

JHL:n koulutustarjonta on tänä vuonna entistäkin helpommin jäsenten saatavilla. Opisto avaa sivutoimipisteet Kuopioon, Ouluun ja Tampereelle tänä vuonna.

– Jäsenemme ovat toivoneet, että opiskelu onnistuisi lähellä omaa kotipaikkaa. Sivutoimipisteiden ansiosta voimme huomioida kurssien suunnittelussa yhä paremmin alueiden tarpeet ja toteuttaa koulutuksia sen mukaan. Tarjonta myös monipuolistuu, JHL-opiston rehtori Anne Karjalainen sanoo.

Sivutoimipisteissä kurssien opettajina nähdään JHL-opiston opettajia, aluetoimitsijoita ja JHL:n asiantuntijoita. Jokaisessa sivutoimipisteessä on opiston yhteyshenkilö, joka tuntee opiston asiat perusteellisesti.

Karjalainen muistuttaa, että JHL järjestää jatkossakin koulutuksia joka puolella Suomea, ei vain Helsingissä ja kolmessa sivutoimipisteessä.

Tutustu tarkemmin JHL-opiston tarjontaan koulutuskalenterissa.

JHL:n jäsenet saavat laajan kurssitarjonnan ilmaisena jäsenetuna.

Liity sinäkin JHL:n jäseneksi!