Siirry sisältöön

Solidaarisuuspäivät pian täällä, ilmoittaudu mukaan viimeistään 6. tammikuuta!

SASKin solidaarisuuspäivät järjestetään 1.–2.2.2020 Lahden Sibeliustalossa. Luvassa on jälleen aimo annos mielenkiintoisia puhujia ja innostavaa pienryhmätyöskentelyä. Ilmoittaudu mukaan 6. tammikuuta 2020 mennessä.

SASKin Solidaarisuuspäivät tarjoaa jälleen tuhdin tietopaketin työelämän ihmisoikeuksista ja kansainvälisestä ay-toiminnasta. Tänä vuonna Solidaarisuuspäivät valtaa Lahden Sibeliustalon 1.–2. helmikuuta 2020. Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan Saskin sivuilla.

Tapahtuman osallistumismaksu on 50 euroa. Hintaan kuuluu ohjelma ja ruokailu. Osallistujat maksavat itse majoituksen ja matkakulut. JHL:n jäsenet voivat hakea osallistumiseen tukea omalta yhdistykseltään.

SASK on järjestänyt Solidaarisuuspäiviä säännöllisesti koko 2000-luvun ajan. Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK on Suomen ainoa työntekijöiden oikeuksiin keskittyvä kehitysyhteistyöjärjestö.