Siirry sisältöön

Tähtiammattilaisia on jo iso joukko: Viidesosa Ammattialafoorumin paikoista varattu!

Ammattialafoorumi on kerännyt jo 200 ilmoittautumista, vaikka tapahtumaan on vielä aikaa yli 10 kuukautta. Ilmoittaudu sinäkin mukaan JHL:n suurimpaan jäsentapahtumaan!

Tähtiammattilaisten oma juhla on saanut JHL:n jäseniltä innostuneen vastaanoton. Ammattialafoorumiin on aikaa vielä reilut 10 kuukautta, ja tapahtuman ohjelma täsmentyy vielä tulevina kuukausina. Silti mukaan on ilmoittaunut jo 200 jäsentä. Yhteensä mukaan mahtuu 1 000 tähtiammattilaista.

Yksi tapahtuman tähtipuhujista on kirjailija ja keksijä Perttu Pölönen. Kuuntele Pertun terveiset JHL:n tähtiammattilaisille!

Lue lisää tapahtumasta ja imoittaudu mukaan: jhl.fi/ammattialafoorumi2020

Ammattiliitto JHL tarjoaa jäsenilleen kahden päivän huippuluennot, majoituksen ja ruokailut edulliseen hintaan. Lisäksi osallistujat on vakuutettu tapahtumassa järjestövakuutuksella. Kaksi päivää majoituksineen maksaa 100 euroa per henkilö.