Siirry sisältöön

Jäsenkalenteri 2020 tulee marraskuun Motiivi-lehden yhteydessä – ensi vuonna kalenteri muuttuu tilaustuotteeksi

Vuoden 2020 jäsenkalenteri postitetaan JHL:n jäsenille Motiivi-lehden yhteydessä. Lehden ilmestymispäivä on 6. marraskuuta. Nyt postitettava kalenteri tulee jäsenille automaattisesti viimeistä kertaa. Vuoden 2021 kalenteri muuttuu tilaustuotteeksi.

JHL:n jäsenille vuosittain lähetettävä jäsenkalenteri on postitettu marraskuun Motiivilehden mukana. Lehden ilmestymispäivä on keskiviikko 6.11.

Motiivin mukana tuleva vuoden 2020 jäsenkalenteri on viimeinen automaattisesti jäsenille lähetettävä kalenteri.

Jäsenkalenterista tilaustuote

JHL:n jäsenkalenteri muuttuu tilaustuotteeksi. Tämä tarkoittaa sitä, että vuoden 2021 jäsenkalenteri ei saavu enää kaikille jäsenille automaattisesti kotiin.

Kalenterin voi nyt tilata omaJHL:n kautta. Kun olet kirjautunut omaJHL:ään, napsauta vasemmalla olevasta valikosta kohtaa Tuotteet ja tilaukset.

Mobiililla kirjauduttuasi klikkaa näytön oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea vaakaviivaa. Näyttöön avautuu valikko. Klikkaa kohtaa Tuotteet ja tilaukset.

Tuotteet ja tilaukset -sivulla voit tilata jäsenkalenterin.

Kun tilaus on kerran tehty, se jatkuu automaattisesti seuraaville vuosille.

Muuttamalla jäsenkalenterin tilaustuotteeksi liitto vähentää muun muassa paperinkulutusta sekä kalentereiden valmistus-, kuljetus- ja kierrätyskuluja. Kun kalenterin tilaavat ainoastaan sitä tarvitsevat, säästämme arvokkaita luonnonvarojamme.