Siirry sisältöön

Kutsu medialle: Tule kuulemaan, millä tavoitteilla JHL lähtee tulevaan neuvottelukierrokseen

JHL lähtee tulevalla neuvottelukierroksella hakemaan tuntuvia parannuksia jäsentensä työehtoihin ja palkkoihin.

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL järjestää tiedotustilaisuuden tavoitteistaan tulevalle neuvottelukierrokselle perjantaina 27. syyskuuta kello 9–10.00 Helsingin Seurahuoneella (Kaivokatu 12), Englantilaisessa kabinetissa, 1. kerros. Aamubrunssia tarjolla klo 8.30 alkaen.

Paikalla ovat JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine ja neuvottelupäälliköt Mari Keturi ja Kristian Karrasch.

JHL:n hallitus hyväksyy neuvottelutavoitteet torstaina 26. syyskuuta. JHL järjesti tavoitteista kaksi jäsenkyselyä. Liiton jäsenistö on vahvasti sitä mieltä, että tulevalla kierroksella kiky-tunnit pitää poistaa tai niistä on maksettava kunnollinen korvaus.

JHL neuvottelee solmimistaan virka- ja työehdoista tammi-maaliskuussa 2020. JHL:n suurimmat sopimukset umpeutuvat maaliskuussa 2020. Neuvottelukierroksen aikana voit seurata JHL:n neuvotteluiden etenemistä helposti osoitteessa jhl.fi/sopimusneuvottelut

Sosiaalisessa mediassa neuvotteluista tiedotetaan tunnisteella #talkootonohi

Lisätiedot:

Viestintäpäällikkö Kristiina Ahonen 040 5301 774