Siirry sisältöön

Webinaareista ja työpajoista vinkkejä kuntatyöpaikkojen kehittämiseksi

Kunteko-hankkeen työpajat, webinaarit ja podcastit tarjoavat vinkkejä ja neuvoja kunta-alan työpaikkojen arjen helpottamiseksi.

Haluatko viedä omassa kunnassasi eteenpäin ideoita, joilla voidaan joustavoittaa ja helpottaa työpaikkasi päivittäistä arkea?

Nappaa talteen hyviä neuvoja oman työpaikkasi kehittämiseen osallistumalla Kunteko-hankkeen työpajoihin tai kuuntelemalla webinaareja tai podcasteja. Käytännön läheisistä vinkeistä on hyötyä erityisesti työpaikkojen luottamusmiehille ja työsuojeluvaltuutetuille.

Webinaarisarja ja podcastit ovat ilmaisia ja kaikille avoimia, niitä voi kuunnella paikasta riippumatta verkossa. Työpajat järjestetään vastaavasti syksyn aikana Helsingissä. Näiden koulutusten kautta voit kehittää työpaikallasi esimerkiksi työssä jaksamista ja yhteishenkeä sekä löytää tehokkaampia ja turvallisempia työtapoja. Aiheina mm. henkilöstön osallistaminen, perheystävälliset työpaikat ja työn murros.

Webinaarien, podcastien ja työpajojen aikataulut ja teemat löydät Kuntekon verkkosivuilta.

Kunteko 2020 on kunta- ja maakunta-alan työelämän kehittämisohjelma, jolla edistetään kuntatyön tuloksellisuutta ja työelämän laatua sekä tuodaan esille kehittämistyötä eri puolilta Suomea. Hanke tarjoaa maksutonta koulutusta ja tukea kaikenlaisille kunta-alan organisaatioille.

Lisätietoa: kunteko.fi.