Siirry sisältöön

Varhaiskasvatuksen koulutuspolut kiinnostivat

JHL järjesti 6.8.2019 webinaarin varhaiskasvatuksen alan jäsenilleen JHL-opistolla Helsingissä. Lähes 50 varhaiskasvattajaa keskusteli JHL:n ja Voionmaaopiston väen kanssa lastenhoitajien lisäkoulutusmahdollisuuksista.

JHL järjesti 6.8.2019 webinaarin varhaiskasvatuksen alan jäsenilleen JHL-opistolla Helsingissä. Tilaisuudessa keskusteltiin lastenhoitajien koulutusmahdollisuuksista varhaiskasvatuksen opettajaksi tai sosionomiksi. Myös työllistymisnäkymät olivat keskustelun aiheena.

Tilaisuudessa puhuivat mm. JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine, JHL:n koulutuspoliittinen asiantuntija Janne Hernesniemi sekä Voionmaan koulutuskeskuksen kasvatustieteen koulutuslinjan vastaava opettaja, Jari Toivo.

Tilaisuuden taltioinnit ovat katsottavissa 6.9.2019 saakka JHL lähetykset -sivulla.
Salasana sivulle on JHLlahetykset.

Videoiden kuvaus ja editointi: Riitta Rossi