Siirry sisältöön

Ilmastoveivi2019 on edennyt loppukiriin – JHL tukee kampanjaa

Ilmastoveivi2019 vaatii Suomelta kunnianhimoista ilmastopolitiikkaa. Kampanja huipentuu 1. heinäkuuta Helsingissä pidettävään torijuhlaan, jossa kampanja luovuttaa myös vetoomuksen pääministerille. JHL tukee ilmastoveiviä

Suomi aloittaa heinäkuussa 2019 kautensa EU:n puheenjohtajana. Ilmastoveivi2019-kampanja luovuttaa samana päivänä pääministeri Antti Rinteelle (sd.) vetoomuksen, jolla vaaditaan Suomelta ilmastotekoja. Kesäkuun lopulla vetoomuksen oli allekirjoittanut jo liki 60 000 ihmistä.

Allekirjoituksia otetaan yhä vastaan, JHL kannustaa jäseniään allekirjoittamaan vetoomuksen.

Ministeri saa vetoomuksen torijuhlassa, joka järjestetään Helsingin keskustassa Kansalaistorilla. Mukana menossa on kova joukko suomalaisia artisteja ja kiinnostavia puhujia. Katso ohjelma kampanjan Facebook-sivuilta.

JHL tukee kampanjaa, sillä ilmastonmuutos vaikuttaa työntekijöihin ja työelämään. Kun siirrytään ilmastoystävällisempiin tuotantomuotoihin, on huolehdittava työntekijöiden uudelleenkoulutuksesta ja osaamisen päivittämisestä.