Siirry sisältöön

Uusi valmennus houkuttaa työttömiä – aktiivimallin vaatimukset täyteen viiden päivän verkkokurssilla

JHL:n jäsenet ovat kiinnostuneet koulutuksesta, jonka avulla voi täyttää aktiivimallin aktiivisuusehdon. Jo 120 liiton jäsentä on suorittanut huhtikuussa avautuneen Taitava työnhakija -verkkovalmennuksen.

JHL on tänä keväänä auttanut työttömiä jäseniään täyttämään aktiivimallin ehdot. Taitava työnhakija -verkkovalmennus on viisipäiväinen kurssi, jolla voi täyttää aktiivisuusehdon. Koulutus on liiton jäsenille maksuton jäsenetu.

Valmennuksen kaikki viisi päivää pitää käydä saman aktiivisuuden seurantajakson aikana, jotta aktiivisuusehto täyttyy. Valmennus kerryttää aktiivisuusehtoa vain, jos seurantajakso on alkanut 1.4.2019 tai sen jälkeen. Seurantajakso kestää 65 maksupäivää.

Tutustu kurssiin ja ilmoittaudu mukaan!

Työttömän tulee itse toimittaa verkkovalmennuksen todistus työttömyyskassaan tai Kelaan.

Valmennuksen on huhtikuun alun jälkeen suorittanut jo 120 liiton jäsentä.