Siirry sisältöön

Testaa Vapaiden valtakunnan kyselyllä, mitä mieltä olet tärkeistä työelämäkysymyksistä

Eduskuntavaalit lähestyvät ja monelle on vielä hämärän peitossa, ketä äänestäisi. Miten löytää ehdokas, joka ajattelee työelämäkysymyksistä samalla tavalla kuin sinä itse? Voit ottaa asiasta selvää vastaamalla Vapaiden valtakunnan työelämäkyselyyn.

Eduskuntavaalit lähestyvät vauhdilla, joko olet miettinyt, miten äänestät?

Ehdokkaan valinnassa voit ottaa avuksi sähköisen työelämänkyselyn, jonka Vapaiden valtakunta -kampanja julkaisi keskiviikkona 27. helmikuuta. Kyselyn avulla saat selville, oletko kampanjan kanssa samaa mieltä työelämän tärkeistä kysymyksistä. Jos olet, paikkasi on kampanjan tukijoukossa!

Vain yhdessä voimme varmistaa, että seuraava hallitus on työtä tekevien puolella. Vastaa kyselyyn ja liity kampanjan tukijaksi.

Kampanja haastaa myös kansanedustajaehdokkaat vastaamaan kyselyyn. Tukijana saat listan vaalipiirisi ehdokkaista, jotka ajattelevat työelämäkysymyksistä samalla tavalla kuin sinä.