Siirry sisältöön

Järjestöjen Ääni työlle -kiertue pitää huolen, että työmarkkinoista riittää puhetta vaalien alla

Työmarkkinoiden keskusjärjestöt kokoavat tänä talvena voimansa yhteen ja lähtevät kiertämään Suomea. Ääni työlle -kiertueen tavoitteena on herättää ennen eduskuntavaaleja laajaa keskustelua työelämästä.

Työmarkkinajärjestöjen Ääni työlle -kiertue käynnistyy Helsingistä 22. tammikuuta. Tammi–maaliskuussa kiertue vierailee kymmenellä paikkakunnalla eri puolella Suomea.

Kiertueella ovat mukana työmarkkinoiden keskusjärjestöt SAK, Akava STTK:n, EK ja KT. Keskusteluissa nousevat esille muun muassa työllisyys, koulutus ja tutkimus. Mukana on kansanedustajaehdokkaita ja järjestöjen edustajia. Lue lisää tilaisuuksista SAK:n sivuilta ja tule mukaan! Jokaiseen tilaisuuteen on oma ilmoittautumislinkkinsä SAK:n sivuilla, löydät linkit myös allaolevasta listasta.

Ääni työlle -kiertueen tapahtumat

Tammikuu

Helmikuu

Maaliskuu

Huhtikuu