Siirry sisältöön

Sote-festarit täydessä käynnissä, seuraa tunnelmia Motiivista ja liiton somekanavista!

JHL:n sotefestarit käynnistyivät juhlavasti vuoden hoitajan julistamisella ja Hyvissä käsissä -palkinnon jaolla. Seuraa festareita liiton somekanavista ja Motiivi-lehdestä!

Salon kaupungin kotihoidossa työskentelevä lähihoitaja Tanja Heikurinen sai Sote-festarien hienon tunnustuksen, kun hänen nimityksensä Vuoden hoitajaksi julistettiin JHL-taloon kokoontuneille alan ammattilaisille.

Festarit tuovat vipinää JHL: n tiloihin, sillä torstaina on luvassa miltei 30 luentoa , seminaaria ja tietoiskua. Perjantaina Sote-festarit siirtyy lähemmäs Helsingin keskustaa, kun tapahtuma jatkuu Scandic Park -hotellissa. Perjantaina on luvassa puhetta muun muassa onnellisuudesta työelämästä.

Katso kuvia festaritunnelmasta täältä ja seuraa festarien kuulumisia myös JHL:n Facebook– ja Instagram-tileiltä ja Motiivi-lehdestä!