Siirry sisältöön

Jäsenpostitus alkanut

Lokakuun lopulla ilmestyvän Motiivi-lehden mukana lähetetään JHL:n jäsenkortti vuosille 2019–2021. Samassa postituksessa ovat mukana myös taskukalenteri ja jäsenetuesite. 

JHL:n jäsenpostitus alkaa viikon 43 puolivälissä. Liiton jäsenet saavat Motiivi 9/2018 lehden kanssa samassa paketissa saatekirjeen, kalenterin vuodelle 2019 ja jäsenkortin vuosille 2019-2021, joka on siis voimassa kolme vuotta.

Jos et saa jäsenkorttia tai kalenteria, voit tilata ne Jäsenpalvelu 24h:sta,  jäsenpalvelun yhteydenottolomakkeella liiton nettisivuilta tai ottamalla yhteyttä jäsenpalveluun puhelimitse 010 7703 430.

Jos sinulla on mobiilikortti

Jäsenet ja opiskelijajäsenet joilla on mobiilikortti, saavat jäsenpaketin jossa on saate, jäsenkalenteri, sekä Motiivi-lehti, mutta ei siis muovista jäsenkorttia. Mobiilikortin käyttäjät voivat tilata perinteisen muovikortin käyttöönsä JHL:n nettisivuilta jäsenpalvelun yhteydenottolomakkeella.