Siirry sisältöön

Hyvissä käsissä -kunniamaininta Nakkilan kotihoidolle

JHL:n Hyvissä käsissä -kunniamaininta on myönnetty Nakkilan kotihoidolle. JHL jakaa Hyvissä käsissä -kunniamainintoja työyhteisöille, jotka pitävät huolta niistä, jotka huolenpitoa erityisesti tarvitsevat.

Hyvissä käsissä -kunniamaininnan Nakkilan kotihoidolle luovutti JHL:n Satakunnan aluetoimiston päällikkö Seija Johansson. JHL jakaa Hyvissä käsissä -kunniamainintoja työyhteisöille, jotka pitävät huolta niistä, jotka huolenpitoa erityisesti tarvitsevat.

Valintaperusteina pidettiin muun muassa sitä, että kotihoidon tiukasta ja kiireisestä tilanteesta huolimatta kotihoidon asiakastyössä henkilöstö jaksaa olla läsnä ja toimia ammatillisesti.  Työyhteisössä on vahva me-henki ja huumori kukkii silloin, kun työntekijät toisiaan tapaavat.