Siirry sisältöön

Tuntipalkkaiset huolissaan sopimuksensa säilymisestä

Porissa viikonloppuna kokoontuneet JHL:n teknisten alojen tuntipalkkaiset ovat erittäin huolestuneita nykysuuntauksesta, joka uhkaa tuhota tuntipalkkasopimuksen. Työnantajalla ei JHL.läisten mielestä tunnu olevan halua ymmärtää olemassa olevaa sopimusta, vaan he haluavat siirtää kaikki tenisen sopimuksen alle. Tätä tuntipalkkaiset eivät julkilausumansa mukaan voi hyväksyä.

Porissa viikonloppuna kokoontuneet JHL:n teknisten alojen tuntipalkkaiset ovat erittäin huolestuneita nykysuuntauksesta, joka uhkaa tuhota tuntipalkkasopimuksen. Työnantajalla ei JHL.läisten mielestä tunnu olevan halua ymmärtää olemassa olevaa sopimusta, vaan he haluavat siirtää kaikki tenisen sopimuksen alle. Tätä tuntipalkkaiset eivät julkilausumansa mukaan voi hyväksyä.

Tuntipalkkaiset vaativat, että työnantaja perehtyisi nykyisen sopimuksen tuottavuutta lisääviin piirteisiin, paikalliseen sopimiseen ja urakoiden teettämiseen.