Siirry sisältöön

Kuntekosta potkua työpaikkasi kehittämiseen

KunTeko on oiva mahdollisuus ja työpaikan tuki muutoksessa niin pienille kuin suurille kunta- ja maakuntaorganisaatioille. Yksi hyödynnettävistä palveluista on sisäisten kehittäjien valmennus.

– KunTeko on oiva mahdollisuus ja työpaikan tuki muutoksessa niin pienille kuin suurille kunta- ja maakuntaorganisaatioille. Yksi hyödynnettävistä palveluista on sisäisten kehittäjien valmennus, näin kirjoittaa JHL:n työympäristötoimmitsija Anne Ranta blogissaan.

Valmennukseen pääsyn edellytyksenä on, että osallistujaorganisaatiossa on joko suunnitteilla, valmistelussa tai jo käynnissä työhön liittyvä kehittämisprosessi ja organisaatiosta löytyy vähintään 20 osallistujaa.

Onnistuakseen kehittäminen vaatii organisaatioissa yhteistyötä, luottamusta, toisten kuuntelua ja arvostamista sekä linjajohdon aitoa tukea että osallistumista.

Lue blogi KunTekon sivuilta