Siirry sisältöön

JHL näkyy lehdissä kehysriihen alla: Veronalennusten sijaan satsattava palveluihin ja työn arvostukseen

JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine on vaatinut Suomen hallitusta perumaan veronalennussuunnitelmat ja nostamaan palveluiden turvaamisen etusijalle. Vaatimusten korostamiseksi liitto kampanjoi suurimmissa sanomalehdissä palvelujen puolesta.

JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine on vaatinut Suomen hallitusta perumaan veronalennussuunnitelmat ja nostamaan palveluiden turvaamisen etusijalle. Hän on vaatinut hallitusta myös palauttamaan leikatut lomarahat julkisen sektorin työntekijöille.

Vaatimusten tueksi JHL näkyy hallituksen kehysriihen alla maakuntalehtien,  iltapäivälehtien ja ilmaisjakelulehti Metron sivuilla. Ilmoituksissa JHL vaatii Suomen hallitukselta toimia jotka takaavat, että työn arvostus näkyy myös leivän päällä. Veronalennusten sijaan pitää panostaa palveluihin.

– Julkiset palvelut ovat hyvinvointiyhteiskunnan ydin. Suomi pysyy liikkeessä pitämällä palvelut laadukkaina ja kaikkien saavutettavissa, ilmoituksissa sanotaan.

Allaolevia ilmoituksia on 28.-29.8.keskeisissä maakuntalehdissä, Helsingin Sanomissa, Iltalehdessä, Ilta-Sanomissa, Metrossa sekä Hufvudstadsbladetissa.

Kohtuuden puolella – hoitoala

JHL kohtuuden puolella – ravitsemisala