Siirry sisältöön

SuomiAreenaan enää muutama yö: Tänä vuonna JHL:n keskustelussa esillä liikenteen tulevaisuus!

Kesän vilkkain ajankohtaisen keskustelun viikko on aivan pian käsillä, kun SuomiAreena pyörähtää käyntiin maanantaina 16.7. JHL pääsee keskustelussa vauhtiin heti maanantaiaamuna. JHL:n ja energiayhtiö Gasumin keskustelussa puidaan liikenteen tulevaisuutta ja alan tulevia työpaikkoja.

JHL ja energiayhtiö Gasum laittavat pääsevät ensimmäisten joukossa käynnistämään kiinnostavia keskusteluja tämän vuoden SuomiAreenassa. Keskustelu alkaa Antinkatu 5:n lavalla maanantaina 16.7. kello 10.

Panelistit keskustelevat liikenteen tulevaisuudesta. JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine tarkastelee asiaa työntekijöiden näkökulmasta. JHL toivottaa kaikki tervetulleiksi seuramaan keskustelua! Tutustu myös keskustelun Facebook-tapahtumaan!

Jos et jostain syystä pääse Poriin paikan päälle, voit seurata keskustelua suoratoistona Katsomosta. Sosiaalisessa mediassa, esimerkiksi Twitterissä, keskustelua aiheesta käydään tunnisteella #tulevaisuudenliikenne.

Keskustelussa mukana ovat:

JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine
Gasumin toimitusjohtaja Johanna Lamminen
Sitran hiilineutraali kiertotalous-teeman johtaja Mari Pantsar
Vihreiden kansanedustaja Olli-Poika Parviainen
Näyttelijä, ohjaaja Mikko Kivinen.

Tilaisuuden juontaa toimittaja Kirsi Heikel.

Tutustu koko viikon ohjelmaan!