Siirry sisältöön

Kaksi päivää täyttä asiaa ravitsemis- ja puhtausalojen ammattilaisille

Ravitsemis- ja puhtausalojen kesäpäivät ovat käynnissä JHL-talossa Helsingissä. Torstain ja perjantain aikana tarjoillaan tietoa muun muassa työviestinnästä, lomalla palautumisesta ja monikulttuurisesta työyhteisöstä.

Ravitsemis- ja puhtausalojen kesäpäivät kokoaa kesäkuussa kymmeniä alan ammattilaisia JHL-opiston tiloihin. Tarjolla on kiinnostavaa ja ajankohtaista asiaa työpajoissa. Päivillä tarjoillaan tietoa muun muassa työviestinnästä, lomalla palautumisesta ja monikulttuurisesta työyhteisöstä.

Heti torstaina aamupäivästä näyttelijä Tom Pöysti puhui täydelle salille aiheesta ”Hyvä, koska olen sen arvoinen!”

Salissa nähtiin myös JHL-taloon sopivia kangaskasseja.

Ammatilliset opintopäivät ovat täydennyskoulutusta. Voit sopia työnantajan kanssa koulutuksen liittämisestä osaamisen kehittämissuunnitelmaan.