Siirry sisältöön

Pääkaupunkiseudun ja Etelä-Suomen aluetoimistot yhdistyivät

JHL:n Pääkaupunkiseudun ja Etelä-Suomen aluetoimistot ovat yhdistyneet uudeksi JHL:n Etelä-Suomen aluetoimistoksi. Toimiston toimipaikka on Helsingissä JHL-talossa Sörnäisten rantatie 23:ssa. Riihimäen ja Helsingin Merihaan toimistot eivät enää ole käytössä.

JHL:n Pääkaupunkiseudun ja Etelä-Suomen aluetoimisto ovat yhdistyneet. Uusi Etelä-Suomen aluetoimisto sijaitsee Helsingissä JHL-talossa, Sörnäisten rantatie 23:ssa. Aluetoimisto palvelee  pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Kanta- ja Päijät-Hämeen alueella asuvia liiton jäseniä ja näillä alueilla toimivia yhdistyksiä.

Uuden Etelä-Suomen aluetoimiston toiminta alkoi JHL-talossa tiistaina 29. toukokuuta. Aluetoimistossa työskentelee17 henkilöä. Etelä-Suomen aluetoimiston aluepäällikkönä jatkaa Rune Takamaa.