Siirry sisältöön

Tervetuloa kesäpäiville JHL-taloon, ravitsemis- ja puhtausalan ammattilaiset!

JHL-talo täyttyy 14.–15. kesäkuuta ravitsemis- ja puhtausalan ammattilaisista. Kesäpäivät tarjoaa laajan kattauksen alan ajankohtaista tietoa, kohtaamisia muiden ammattilaisten kanssa ja tietysti myös mukavaa ohjelmaa!

Miten palautua töistä ennen kesälomaa ja millainen on monikulttuurinen työyhteisö? Miten pistetään kroppa kesäkuntoon? Muun muassa näihin kysymyksiin tarjoillaan vastaus ravitsemis- ja puhtausalan kesäpäivillä 14.–15.6. kesäkuuta!

Kesäpäivät on alan ammattilaisten oma tapahtuma, johon ovat tervetulleita niin alan ammattilaiset kuin opiskelijatkin. Opiskelijaryhmien osallistumisesta sovitaan erikseen kurssihallinnon kanssa.

Ilmoittaudu mukaan 7. toukokuuta 2018 mennessä jäsenpalvelu 24h:n kautta!

Tapahtuma maksaa JHL:n jäsenille 50 euroa per päivä. Hintaan sisältyy koulutus, materiaalit, matkat, ohjelman mukaiset ruokailut ja kurssipaikkakunnan ulkopuolelta tuleville majoitus 2 hengen huoneessa.

JHL _Rapu_kesapaivat_2018
Ilmoituskuva myös pdf-tiedostona

Kesäpäivien ohjelma on vielä tekeillä, ohjelma julkaistaan tällä sivulla, kun se valmistuu.