Siirry sisältöön

Lausunto ”Monikielisyys vahvuudeksi” -esitykseen

JHL on antanut lausunnon opetus- ja kulttuuriministeriön selvitykseen Monikielisyys vahvuudeksi - Selvitys Suomen kielivarannon tilasta ja tasosta. Selvityksessä tarkastellaan monipuolisen aineiston pohjalta sekä koulutusjärjestelmän tuottamaa että sen ulkopuolella karttuvaa kielivarantoa. Monia asioita JHL puoltaa, mutta suhtautuu myös varauksellisesti.

JHL on antanut lausunnon opetus- ja kulttuuriministeriön selvitykseen Monikielisyys vahvuudeksi – Selvitys Suomen kielivarannon tilasta ja tasosta.

Selvityksessä tarkastellaan monipuolisen aineiston pohjalta sekä koulutusjärjestelmän tuottamaa että sen ulkopuolella karttuvaa kielivarantoa. Monia asioita JHL puoltaa, mutta suhtautuu myös varauksellisesti.

JHL_lausunto_Monikielisyys vahvuudeksi -esitykseen