Siirry sisältöön

JHL on kohtuuden puolella

Kohtuullinen toimeentulo kuuluu kaikille. Maaliskuussa 2018 JHL käynnistää Kohtuuden puolella -mainoskampanjan. Mainokset tuovat näyttävästi esille arvokasta työtä, jota liiton jäsenet tekevät suomalaisen yhteiskunnan hyväksi. Katso ensimmäinen kampanjavideo!

JHL neuvottelee, sopii ja valvoo – tekee työtä joka päivä sen eteen, että suomalaisessa työelämässä työntekijöitä kohdellaan oikeudenmukaisesti ja kunnioittavasti.

Liitto on kohtuuden puolella. Sen mielestä kohtuullinen toimeentulo kuuluu kaikille. Kuulumalla liittoon varmistat, että jatkossakin voimme tehdä työtä sen eteen, että jokainen saa kohtuullisen korvauksen tekemästään työstä.

Maaliskuussa 2018 JHL tuo näyttävästi esiin työtään Kohtuuden puolella -mainoskampanjalla. Mainokset näkyvät laajasti ympäri Suomea muun muassa sanomalehdissä ja kauppakeskusten digipinnoilla. Kampanja tuo esille JHL:n jäsenten tekemää arvokasta työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi.

Liity sinäkin liittoon, joka valvoo etujasi!