Siirry sisältöön

Sovintoehdotus yksityisen sosiaalipalvelualan työriitaan

Valtakunnansovittelija Minna Helle jätti maanataina 5.3. aamuyöllä sovintoehdotuksen yksityistä sosiaalipalvelualaa koskevaan työriitaan. Osapuolet vastaavat sovintoehdotukseen maanantaina 5.3.2018 kello 17.

Valtakunnansovittelija Minna Helle jätti yksityistä sosiaalipalvelualaa koskevaan työriitaan sovintoehdotuksen maanantaina 5.3.2018 aamuyöllä. Osapuolet vastaavat sovintoehdotukseen maanantaina 5.3.2018 klo 17.

Mikäli sovintoehdotus hyväksytään kaikkien osapuolten toimesta, peruuntuvat päiväkoteja ja muuta hoiva-alaa uhkaavat lakot. Mikäli yksi tai useampi osapuolista hylkää sovintoehdotuksen, ainakin yksityisiä päiväkoteja 7.-8.3.2018 uhkaava työnseisaus. toteutuu.

Lue myös valtakunnansovittelijan sivuilla oleva uutinen