Siirry sisältöön

Oikeus voitti, JHL:läinen nelikko sai muhkeat korvaukset

Toisinaan sinnikkyys palkitaan. JHL:läiset SOS-lapsikylävanhempien sijaiset nostivat kanteen entistä työnantajaansa vastaan ja peräsivät oikeusteitse usealta vuodelta saamatta jääneitä ilta-, yö- viikonloppu- ja ylityökorvauksia. Seitsemän vuoden oikeustaistelu päättyi, kun korkein oikeus tuomitsi työnantajan maksamaan yhteensä 155 000 euron korvaukset.

Toisinaan sinnikkyys palkitaan. Näin kävi, kun JHL:läiset SOS-lapsikylävanhempien sijaiset nostivat kanteen entistä työnantajaansa vastaan ja peräsivät oman ammattiliittonsa tuella oikeusteitse usealta vuodelta saamatta jääneitä ilta-, yö- viikonloppu- ja ylityökorvauksia.

Käräjä- ja hovioikeus hylkäsivät kanteen, mutta korkein oikeus tuomitsi työnantajan maksamaan neljälle sijaiselle yhteensä 155 000 euron korvaukset. Oikeustaistelu kesti seitsemän vuotta.

Lue koko juttu Motiivin verkkolehdestä.