Siirry sisältöön

Ylityö- ja vuoronvaihtokielto yksityiselle sosiaalipalvelualalle 8.2.

Yksityisen sosiaalipalvelualan neuvottelut eivät maanantaina 5.2. tuottaneet tulosta. Työnantajalta ei saatu esitystä palkkaratkaisusta eikä muistakaan keskeisistä asioista. JHL aloittaa ylityö- ja vuoronvaihtokiellon sopimusalalla torstaina 8.2.2018 kello 6.00. Neuvotteluja jatketaan keskiviikkona 7. helmikuuta.

Yksityisen sosiaalipalvelualan neuvottelut jatkuivat maanantaina 5.2. Työnantaja ei antanut esitystään palkkaratkaisusta ja muista keskeisistä asioista, joten JHL aloittaa ylityö- ja vuoronvaihtokiellon yksityisellä sosiaalipalvelualalla.

JHL:n tavoitteena on ostovoimaa parantavat palkankorotukset ja palkkaohjelma, jolla turvataan kilpailukykyiset palkat ja palkkakehitys alalla. JHL tavoittelee myös nollasopimusten epäkohtien korjaamista työehtosopimusmääräyksin.

Yksityisen sosiaalipalvelualan ylityö- ja vuoronvaihtokielto astuu voimaan yksityisellä torstaina 8.2. klo 6.00. Kiellot ovat voimassa toistaiseksi.

Työehtosopimukset yksityisellä sosiaalipalvelualalla päättyivät 31.1.2018. Alalla on nyt sopimukseton tila, jonka aikana työtaistelutoimet ovat mahdollisia.

Neuvotteluja jatketaan keskiviikkona 7.2.2018.

Usein kysytyt kysymykset ylityö- ja vuoronvaihtokiellosta yksityisellä sosiaalipalvelualalla

Lisätietoja: sopimustoimitsija Kalle  Honkanen, 050 406 9313