Siirry sisältöön

JHL valmiina perjantain mielenilmaukseen – miekkaripaku on lastattu kylteillä, liiveillä ja pilleillä!

Perjantain 2.2. mielenilmaus lähestyy kovaa vauhtia ja JHL on valmiina matkaamaan Senaatintorille ja antamaan #Äänentyöttömälle. Liiton mielenilmausauto on lastattu rekvisiittaa pullolleen.

JHL-talon autotallissa Helsingissä kävi torstaina vilske, kun liiton työntekijät lastasivat kylttejä, liivejä ja muuta rekvisiittaa JHL:n miekkaripakuun. Oransseihin haalareihin sonnustautuneet Pertti Paajanen, Matti Mamia ja Kalle Hyötynen latoivat mielenilmauksessa tarvittavaa tavaraa autoon reippaalla tahdilla.

Perjantaiaamuna auto ajetaan Helsingin Senaatintorin laitaan, lähelle Snellmaninkadun ja Hallituskadun risteystä. Tunnistat auton suurista ilmapalloista ja muista JHL-tunnuksista. Tule torille ja anna #Äänityöttömälle.