Siirry sisältöön

JHL on mukana poliittisessa taistelussa aktiivimallia vastaan

JHL on mukana poliittisessa mielenilmauksessa ja poliittisessa taistelussa aktiivimallia vastaan.  Vahva viestimme on , että emme hyväksy maan hallituksen julmia ja kohtuuttomia toimia työttömiä kohtaan.

JHL on mukana poliittisessa mielenilmauksessa ja poliittisessa taistelussa aktiivimallia vastaan.  Vahva viestimme on , että emme hyväksy maan hallituksen julmia ja kohtuuttomia toimia työttömiä kohtaan.

– Kannustan kaikkia lähtemään huomenna perjantaina 2.2. Senaatintorille kertomaan Sipilän hallitukselle, että työttömien alistaminen ja kyykyttäminen on lopetettava, JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine sanoo.

JHL tukee kaikkia niitä toimenpiteitä, joilla aktiivimalli kaadetaan.

–  On hyvä että on tulossa erilaisia toimintoja ja jokainen on harkinnut osaltaan sopivan osallistumistavan aktiivimallin vastustamiseen, Niemi-Laine kiittelee liiton jäsenistöä.

Lisätietoa: JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine, 040 702 4772