Siirry sisältöön

JHL:n Kähärä aktiivimallista: Annamme äänemme työttömille

JHL:n edustajiston puheenjohtaja Sirkka-Liisa Kähärä arvosteli SAK:n tilaisuudessa tiukasti uutta työttömien aktiivimallia.

SAK:n liittopäättäjätä kokoontuvat parhaillaan Helsingin messukeskuksessa pohtimaan, miten SAK aikoo vastata hallituksen aktiivimalliin. Tilaisuudessa esiteltiin myös SAK:n kannustavan työllistämisen malli, joka tukee työttömiä pelottelun sijaan.

JHL:n puheenvuoron tilaisuudessa piti liiton edustajiston puheenjohtaja Sirkka-Liisa Kähärä. Hän kritisoi hallituksen aktiivimallia, joka ei ota huomioon työttömien omaa tilannetta. Kähärä muistutti, että JHL on mukana tukemassa työttömiä myös 2. helmikuuta Helsingissä järjestettävässä mielenilmauksessa.

– Tori on varattu. Annamme äänemme työttömille, Kähärä sanoi.

Kuuntele Kähärän haastattelu JHL:n Podcast-kanavalta!