Siirry sisältöön

Valtion neuvotteluissa edelleen tekstitavoitteiden käsittelyä

Valtion sopimusneuvotteluissa maanantaina osapuolet jatkoivat sopimustekstimuutostavoitteiden käsittelyä. Neuvottelut jatkuvat keskiviikkona 24. tammikuuta.

Valtion virka- ja työehtosopimusneuvottelut jatkuivat maanantaina 22. tammikuuta. Iltapäiväistunnossa osapuolen kävivät yksityiskohtaiset neuvottelut vielä tarkemmin käsittelemättä olleista sopimustekstiesityksistä. Asialistalla olivat muun muassa henkilöstön muutosturvaan ja palkkausjärjestelmiin liittyvät menettelytavat.

– Neuvotteluja jatketaan keskiviikkona, jolloin vedetään yhteen mitä asioita jatkotyöstämme ja miten neuvotteluprosessia jatketaan kohti tammikuun loppua, kertoo JHL:n neuvottelupäällikkö Kristian Karrasch.

Valtion sopimuskausi päättyy 31.1. ja osapuolten tavoitteena on saavuttaa neuvottelutulos uudeksi sopimukseksi tammikuun loppuun mennessä.

Lisätietoja: neuvottelupäällikkö Kristian Karrasch, 040 7289 046