Siirry sisältöön

Työaika-asiat valtion neuvottelupöydässä

Tänään keskiviikkona 17. tammikuuta valtion neuvotteluissa pöydällä olivat neuvotteluosapuolten työaikakysymyksiä koskevat tavoitteet. Yhteistä säveltä ei vielä löytynyt. Neuvottelut jatkuvat perjantaina 19. tammikuuta.

Valtion neuvotteluissa keskiviikkona käytiin työaikakysymysten osalta perusteellinen keskustelu osapuolten tavoitteista. Työnantajan suhtautuminen pääsopijajärjestöjen tavoittelemiin työaikatavoitteisiin oli pääsääntöisesti torjuvaa.

– Meillä on todella paljon tekemistä, jotta yhteisymmärrys työaika- ja tekstikysymyksissä syntyisi. Jos jotakin hyvää tämän päivän tapaamisesta halutaan sanoa, niin se, että nyt pääsimme keskustelemaan yksityiskohtaisesti osapuolten tavoitteista, toteaa JHL:n neuvottelupäällikkö Kristian Karrasch.

Neuvottelut jatkuvat perjantaina 19. tammikuuta. Silloin käsittelyssä ovat vuosilomaan ja matkustamiseen liittyvät tavoitteet.

Lisätietoja: neuvottelupäällikkö Kristian Karrasch, 040 7289 046