Siirry sisältöön

Neuvottelut Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimuksesta jatkuivat

Neuvotteluissa käytiin tarkemmin läpi jo aiemmin jätettyjen tavoitteiden sisältöä.

Neuvottelut Avaintyönantajat AVAINTA ry:n uudesta työehtosopimuksesta jatkuivat maanantaina 8.1. Lähiviikkoina sopimuksesta neuvotellaan tiiviisti, neuvottelut jatkuvat jo tällä viikolla. Alan työehtosopimus on voimassa 31.1.2018 saakka.

Neuvotteluja käydään hyvässä hengessä, mutta sopimuksesta ollaan vielä kaukana.

Avaintessin nimellä tunnettua työehtosopimusta sovelletaan AVAINTA:n jäsenyhteisöjen palveluksessa oleviin työntekijöihin, jos työehtosopimuksessa ei määrätä toisin. Sopimusalalla on monipuolisia ammattinimikkeitä aina linja-auton kuljettajasta toimistosihteeriin, laitoshuoltajaan ja lähihoitajaan.

JHL seuraa sopimusneuvotteluiden etenemistä tiiviisti verkkosivuillaan. Voit seurata neuvotteluiden etenemistä myös Facebookissa ja Twitterissä tunnisteella #työkuntoon.

Lue uusimmat neuvottelu-uutiset!