Siirry sisältöön

Hyviä uutisia kotihoidosta – osallistu JHL:n Kotihoito Nyt 2.0 -iltaan!

Tule JHL:n jäsentilaisuuteen keskustelemaan kotihoitajan työstä, sen iloista ja suruista! Voit osallistua tiistaina16.1. järjestettävään tilaisuuteen kätevästi videoyhteydellä omasta aluetoimistostasi.

JHL järjestää kotihoitoa koskevan jäsentilaisuuden 16.1.2018 kello 17.30–20. Voit osallistua siihen videoyhteyden välityksellä JHL:n aluetoimistoista. Tule kuulemaan ja ennen muuta keskustelemaan työsi iloista ja huolenaiheista liiton asiantuntijoiden kanssa.

Illan aikana käsitellään kiireen ja työssä jaksamisen lisäksi muun muassa ammatillisen koulutuksen reformia, ergonomista työvuorosuunnittelua ja sote-uudistuksen viimeisimpiä käänteitä. Lisäksi esitellään viime vuoden työpaikkakäyntien palautekooste.

JHL:stä keskusteluun osallistuvat erityisasiantuntija Sari Bäcklund, työsuojelutoimitsija Anne Ranta, ammatillisen koulutuksen asiantuntija Marjut Manka ja ammattiasiain toimitsija Riitta Vehovaara.

Ilmoittautumiset oman alueesi aluetoimistoon 12.1. mennessä.

Helsingin Vuosaaren kotihoitoyksikkö on onnistunut suitsimaan kiirettä ja vähentämään henkilöstön sairauspoissaoloja. Motiivin verkkolehden juttu Vuosaaren kotihoidosta kertoo, kuinka temppu tehtiin.