Siirry sisältöön

Videosarja JHL:n neuvottelutavoitteista alkaa – katso ensimmäinen video!

Useimmilla JHL:n sopimusaloilla tes-neuvottelut aloitetaan marras–joulukuussa. JHL haluaa neuvotteluissa parantaa muun muassa jäsentensä ostovoimaa ja työehtoja.

Suomen talous on vihdoin lähtenyt nousuun ja iso kiitos siitä kuuluu työntekijöille. JHL haluaa parantaa jäsentensä ostovoimaa. Liitto tavoittelee euromääräisiä palkankorotuksia. Korotusten määrän pitää olla tasolla, josta teollisuusalojen liitot sopivat syksyn 2017 tes-neuvotteluissa.

– Viime vuosina palkankorotukset ovat olleet hyvin maltillisia, jopa miinusmerkkisiä julkisella sektorilla. Julkisen sektorin työntekijät ovat kantaneet kortensa kekoon. Nyt on meidän vuoromme, sopimustoimitsija Mikko Siljander perustelee tavoitetta.

Katso, miten Mikko Siljander esittelee ostovoimaa koskevan neuvottelutavoitteen videolla!

Lue lisää JHL:n neuvottelutavoitteet -sivulta