Siirry sisältöön

JHL blogi: Palkansaajat tarvitsevat omat ”osinkonsa”

JHL puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine muistuttaa blogissaan, että on palkansaajien vuoro saada oma palkkionsa Suomen talouden noususta. Niemi-Laineen mukaan on aika panostaa myös tutkimukseen, osaamisen kehittämiseen ja innovaatiotoimintaan erityisesti tuotekehityksessä.

”Suomen talouden menestystekijät ja tuotteet syntyvät työpaikoilla, joissa voidaan hyvin ja panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin. Työntekijöillä on mahdollisuus innovoida ja kehittää ja tuottaa yrityksille ja Suomelle hyvinvointia. Jatkuvat irtisanomiset ja työehtojen heikentämiset eivät yritysten voittoja paranna”, Niemi-Laine toteaa.

Niemi-Laineen mukaan työntekijät ovat pitkään kantaneet vastuuta Suomen kilpailukyvystä ja Suomen menestymisestä omasta kukkarostaan.

”Nyt on palkansaajien ja palkankorotusten aika’, puheenjohtaja tiivistää.

Lue JHL blogi täältä:  Palkansaajat tarvitsevat omat ”osinkonsa”