Siirry sisältöön

JHL on tehnyt lausunnon hallituksen esitykseen uudesta vammaispalvelulaista

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto, JHL ry edustaa laaja-alaisesti vammaispalvelualalla työskenteleviä työntekijöitä, niin kehitysvamma-alan kuin henkilökohtaisen avun piirissä työskenteleviä. Edustamme laajimmin vammaisalalla työskenteleviä työntekijöitä ja esimerkiksi henkilökohtaisen avun piirissä olemme ainoa ammattiliitto, joka on neuvottelemassa kaikissa alalla sovellettavissa työehtosopimuksissa.

JHL on lausunnossaan nostanut esille erityisesti vammaisen henkilön henkilökohtaiseen apuun liittyviä kehittämistarpeita sekä jatkovalmistelua varten pohdittavaksi myös alaan liittyvän monialaisen erityisosaamisen turvaamista.

Lue JHL:n lausunto hallituksen esitykseen uudesta vammaispalvelulaista.