Siirry sisältöön

Sirkka-Liisa Kähärästä JHL:n edustajiston puheenjohtaja

JHL:n edustajisto valitsi tänään itselleen puheenjohtajan. Pääkaupunkiseudun vaalipiirin edustaja Sirkka-Liisa Kähärä on JHL:n edustajiston puheenjohtaja seuraavan viisivuotiskauden. Kähärän sopimusala on kunta-ala. Varapuheenjohtajiksi edustajisto valitsi Kari Paldaniuksen Kaakkois-Suomen vaalipiiristä ja Marjo Justenin Satakunnan vaalipiiristä. Sekä Paldaniuksen että Justenin sopimusala on kunta-ala. Valinnat olivat yksimielisiä.

Kari Paldanius, Sirkka-Liisa Kähärä ja Marjo Justen - JHL:n edustajiston puheenjohtajisto

Vantaalainen Sirkka-Liisa Kähärä on ammatiltaan sairaanhoitaja ja hänen yhdistyksensä on Vantaan JHL ry. Imatralainen Kari Paldanius toimii työsuojeluvaltuutettuna ja hänen yhdistyksensä on Imatran kunta-alan ammattiyhdistys JHL ry. Raumalla pääluottamusmiehenä toimiva Marjo Justenin yhdistys on Rauman JHL ry.

Katso myös kokouksen kuvakimara!