Siirry sisältöön

Haluatko enemmän ja parempaa palvelua?

/files/images/jasenpalvelu24h/parempaa palvelua Kun jäsentietosi ovat ajan tasalla, saat enemmän ja parempaa tietoa ja tukea liitoltasi. Juuri sinua koskeva tieto tavoittaa sinut ja pysyt kärryillä eduistasi, tapahtumista, työmarkkinatilanteesta ja muista ajankohtaisista asioista.

Tarkista, päivitä, osallistu, voita!

Tietonsa tarkistaneiden ja päivittäneiden kesken arvomme Samsung Galaxy Tab A 9,7′ Wi-Fi Android 5.0 tablettitietokoneen kahden kuukauden välein.

Toimi näin

/files/images/jasenpalvelu24h/JHL:n sähköinen jäsenpalvelu Kirjaudu Jäsenpalvelu 24h:hon. Tarkista nykyiset tietosi ja päivitä tarvittaessa erityisesti matkapuhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja ammattinimikkeesi. Tarkista myös työsuhteesi. Tee tarvittavat muutokset ja tallenna

/files/images/jasenpalvelu24h/Päivitä tietosi, voita tabletti Arvontaan osallistuvat kaikki jäsenet, jotka ovat kirjautuneet Jäsenpalvelu 24 h -sivuille ja joko tarkistaneet tai päivittäneet tietonsa 1.12.2015 – 31.10.2016 välisenä aikana. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Käytämme jäsentietoja vain JHL:n jäsenyyteen liittyvistä asioista tiedottamiseen. Jäsenpalvelu 24h:ssa voit halutessasi kieltää muun muassa jäsenetujen markkinoinnin.

Aktiivisin yhdistys palkitaan!

Myös aktiivisin yhdistys palkitaan. 150 euron lahjakortin JHL-SHOPiin voittaa se yhdistys, jonka jäsenistä suhteellisesti suurin osuus on tarkistanut tai päivittänyt tietonsa.

Palkintona olevan tabletin merkki ja malli saattaa muuttua laitetarjonnan muutosten myötä vastaavantyyppiseen laitteeseen.
Liiton ja työttömyyskassan henkilöstö ei voi osallistua arvontaan.