Siirry sisältöön

Pohjanmaan alueryhmä: Pakkolait hallituksen pakkomielle

JHL:n Pohjanmaan alueryhmän mielipidekirjoitus Pohjalainen-lehdessä kuvaa, kuinka hallitus ajaa määrätietoisesti Suomen työmarkkinoita sekasortoon. Pakkolakiesitykset ja sopimisoikeuksien rajoitukset eivätalueryhmän mukaan  ole mitään uutta, vaan kumpuavat suoraan historiasta ja kolmekymmentäluvun synkästä menneisyydestä.

– Olemme tottuneet siihen, että Suomi sivistysvaltiona tuomitsee diktatuurien hallitsemissa maissa tapahtuvat sopimusoikeutta loukkaavat toimet ja kaikin keinoin yrittää edistää palkansaajien oikeuksien toteutumista myös kehitysmaissa. Nyt ollaan itse rikkomassa palkansaajien suojaksi rakennettua perustuslakia ja kansainvälisten sopimusten henkeä ja kirjainta, alueryhmä kirjoittaa.

Lue koko mielipidekirjoitus:  Pakkolait hallituksen pakkomielle 21.1. Pohjalaisesta.