Siirry sisältöön

Sattuiko? -kampanja

JHL:n Sattuiko? -kampanja tuo esille turvallisuusalan työntekijöiden arkea määrärahaleikkausten varjossa. Kampanja muistuttaa, että turvallisuuden parissa työtä tekevien jaksamisella on keskeinen rooli yhteiskunnan koossa pysymisen ja myös meidän kaikkien kokeman arjen turvallisuuden kannalta. Sivustoille kerätään nimettömiä tarinoita turvallisuusalan työntekijöiden arjesta.

Turvallisuusalan työntekijät voivat kertoa omasta arjestaan verkkosivustolla www.jhl.fi/sattuiko. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti, eikä henkilötietoja julkaista. Turvallisuusalan työntekijöiden ohella myös muut kansalaiset voivat kertoa oman kokemuksensa henkilökohtaisesta turvallisuuden tunteestaan nyky-Suomessa.

Verkon ohella kampanja näkyy JHL:n sosiaalisen median kanavissa. JHL muistuttaa, että turvallisuusalan työntekijöillä on keskeinen tehtävä yhteiskunnassa. He huolehtivat yleisestä turvallisuudesta, vartioinnista, rikosten torjunnasta, rajojen ja tavaroiden valvonnasta, ihmisten pelastamisesta ja osaltaan myös oikeusvaltion ylläpitämisestä.