Siirry sisältöön

Toimisto-, hallinto- ja it-alan kärkihanke päättyi

Toimistoala, hallintotyö ja it-ala olivat vuonna 2014 JHL:n ammatillinen kärkihanke. Hankkeella korostettiin ammattirymän erityispiirteitä esimerkiksi työelämän muutoksissa tai ammatillisessa kehittymisessä. Vuoden aikana huomio kiinnitettiin myös työhyvinvointiin ja työoloihin vaikuttamiseen.

Kärkihankkeen aikana ammattialalla tehtiin kehityskeskustelukysely, jonka raportti on luettavissa ammattialasivuilta. Vuoden aikana JHL:läiset toimitsijat vierailivat useilla työpaikoilla ja paikkakunnilla pitämässä jäseniltoja.

Kärkihanke saa jatkoa vielä vuoden 2015 aikana: kevään ammatillisilla opintopäivillä testataan kehityskeskusteluun liittyvää työkirjaa ja alalla tullaan tekemään myös muutoskysely, jolla peilataan ammattialan nykytilaa ja tulevaisuudennäkymiä.