Siirry sisältöön

Tuntipalkkaisille ja teknisille neuvottelutulos

Kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksesta TTES  ja kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksesta TS on saavutettu neuvottelutulos tänään torstai-iltana.

Tulos noudattelee kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen neuvottelutulosta ja on työllisyys- ja kasvusopimuksen mukainen.

JHL:n edustajisto päätti aiemmin tänään delegoida valtiota, kunta-alaa, kirkkoa ja yksityistä sosiaalipalvelualaa koskevien neuvottelutulosten päätöksenteon liiton hallitukselle. JHL:n hallitus on koolla perjantaina 25.10.

Ammattiliitoilla on aikaa saada sopimusalojensa neuvottelut päätökseen perjantaihin 25.10. klo 16:een saakka. Tuolloin keskusjärjestöt arvioivat tehtyjen sopimusten kattavuuden. Jos riittävän moni ammattiliitto on tuolloin neuvotellut työ- ja virkaehtosopimuksensa kasvusopimuksen pohjalta, toteutuvat myös maan hallituksen tukitoimet.

Lisätietoja: sopimustoimitsija Hannu Salminen, gsm 0400 802 266