Siirry sisältöön

Neuvottelutulos Urheilujärjestöjä koskevasta työehtosopimuksesta

 Neuvottelutulos on työllisyys- ja kasvusopimuksen mukainen.

Paltan ja JHL:n välillä solmittavan urheilujärjestöjä koskevan työehtosopimuksen tiimoilta on saavutettu torstaina neuvottelutulos, mikä noudattaa työllisyys- ja kasvusopimuksessa sovittuja raameja.

Sopimuskausi alkaa huhtikuussa 2014, ja ensimmäisen jakson palkankorotukset tulevat voimaan 1.8.2014 lukien. Tuolloin taulukoita korotetaan 20 eurolla. Henkilökohtaisia, ns. sopimuspalkkoja korotetaan vastaavalla euromäärällä. Elokuussa 2015 voimaantuleva palkankorotus 0,4 % toteutetaan kuten syksyn 2014 korotukset.

Lisäksi on sovittu palkkausjärjestelmän kehittämistyön jatkamisesta. Vuoden 2014 loppuun mennessä sopijaosapuolet laativat sovellusaineiston järjestöjen käyttöön. Isyysvapaa on sopimuskauden alusta palkallista 6 päivän ajan. Korvaavasta työstä laaditaan suositukset jo kevään 2014 aikana.

Lisätietoja: sopimustoimitsija Reetta Kuosmanen, p. 050 – 461 9301