KunTeko 2020

/files/images/logot/kunteko-logo1.png : 11Kb KunTeko 2020 – kunta-alan työelämän kehittämisohjelma tarjoaa kuntaorganisaatioille apua kehittämiseen, oppimiseen ja muutosten hallintaan. Ohjelmassa jaetaan ideat, kokemukset ja kehittämistulokset kollegoiden ja työyhteisöjen kanssa yli kuntarajojen ja toimialojen.

Kunta-alan työntekijäjärjestöt - JHL mukaan lukien - ja kuntatyönantaja ovat sitoutuneet Kuntekoon.Ne haluavat yhdessä selättää kuntien nykyiset ja tulevat haasteet kehittämällä kuntatyötä, ei vain karsimalla palveluja. Tekijät ja työyhteisöt ovat kaiken keskiössä.

Kuntekon tavoitteena on

  • tehdä kunta-alan kehitystyö näkyväksi 
  • levittää ohjelmassa ja sen ulkopuolella syntyviä vaikuttavia käytäntöjä
  • parantaa kehittämisosaamista
  • käynnistää ja tukea uutta kehittämistoimintaa
  • syventää oppimista kuntakentästä nousevista teemoista
  • tuottaa kunta-alalle työelämän läpimurtoinnovaatioita

Tutustu www.kunteko.fi

/files/images/ajankohtaista/tekojen_viikko_kunteko_jhl.jpg : 53Kb

Hyvät kehittämisteot ja käytännöt näkyviksi ja jakoon!

/files/images/tekojen_tori.png : 178Kb Kuntekon nettisivujen Tekojen Torilla julkaistaan tuloksellisia kehittämistarinoita, jaetaan kokemuksia ja ideoita. Kerro, mitä omassa kunnassasi tai työyhteisössäsi on saavutettu kehittämällä. Ilmoittamalla oman kuntasi kehittämisteosta saat hyväksi havaittuja kaytantöjä jakoon muillekin.  Toisaalta, jos tiedät jonkun, joka kehittää omalla toiminnallaan parempia käytäntöjä kunta-alalle, vinkkaa siitäkin.

Kunteko pyrkii tavoittamaan laajasti suomalaisilla kuntatyöpaikoilla tehtävän kehittämistyön ja edistämään sitä monipuolisesti myös osana kuntasektorin suuria rakenteisiin, rahoitukseen ja toimintatapoihin liittyviä uudistuksia.

Tuottavuuden, tuloksellisuuden ja työelämän laadun määrätietoisella ja pitkäjänteisellä kehittämisellä parannetaan kuntalaisten palveluja ja niiden vaikuttavuutta ja laatua, edistetäänhenkilöstön työelämän laatua ja mahdollisuuksia parempiin ja pidempiin työuriin.

  Esimerkkejä kuntatyön kehittämisestä - katso video!

JHL bloggaa Kunteko:n sivuilla

Esimiestyö muutoksessa -oppimisverkosto

Esimiestyö muutoksessa -oppimisverkosto on tarkoitettu julkisen alan esimiehille, johdolle, henkilöstön kehittäjille ja työsuojelun yhteistyötoimijoille. Oppimisverkosto tarjoaa foorumin muutoksen ja muutoksessa johtamisen aihepiirille. Osallistujat saavat vertaisiltaan ja asiantuntijoilta tukea muutostyöhön, oppimiseen ja kehittämiseen. Verkostoon kuuluvat voivat osallistua erilaisiin teematilaisuuksiin. Lisäksi he saavat ajankohtaistietoa, voivat jakaa hyvin toimivia ratkaisuja ja keskustella somessa. 

Kunteko hakee sisäisiä kehittäjiä

Oletko sinä henkilö, joka vastaa kehittämisprosessin käytännön toteutuksesta työyhteisössäsi tai organisaatiossasi? Sisäisten kehittäjien koulutuksen avulla saat tukea, keinoja ja menetelmiä toimintojen ja prosessien kehittämiseen.
Tutustu!

Kunta-alan työelämän kehittämisopas kaikkien käyttöön

Hyvästä parempi -kehittämisopas  on tarkoitettu niille, jotka käytännössä kehittävät kuntatyöpaikkoja. Oppaassa kerrotaan, mitä työelämän kehittäminen on kuntatyöpaikoilla ja miksi sitä tarvitaan juuri nyt, keskellä kunta-alan suuria uudistuksia ja taloudellisia vaikeuksia.

Seuraa Kuntekoa:

Tutustu myös KT:n KunTeko 2020 -sivuun.

Päivitetty: 20.3.2017

Uusimmat päivitykset

20.4.2017 Suomeksi » JHL-tieto » Avoimet työpaikat
19.4.2017 Suomeksi » Työelämä » Ammattialatoiminta » Sote-alojen ammatillinen kärkihanke
13.4.2017 Suomeksi » Jäsensivut » Aktiivien työkalut » Edunvalvonta » Kunta-alan edunvalvonta-asiat
13.4.2017 Suomeksi » Aluetoimistot » Kaakkois-Suomi » Kuntavaalit 2017
13.4.2017 Suomeksi » Jäsensivut » Aktiivien työkalut » Työsuojelumateriaalit » Työsuojelun kohdeviestit
13.4.2017 Suomeksi » Jäsensivut » Omat JHL-sivut » Jäsenkirje Pointti
11.4.2017 Suomeksi » JHL-tieto » Yhteystiedot » Jäsenpalvelun yhteystiedot
7.4.2017 Suomeksi » Jäsensivut » Omat JHL-sivut » Ammattialasivut » Opintopäivien koulutusmateriaalit
6.4.2017 Suomeksi » Jäsensivut » Omat JHL-sivut » Yhdistyskirjeet
6.4.2017 Suomeksi » Jäsensivut » Omat JHL-sivut » Sopimukset » Kunta-ala » Kohdeviestit