Nuorten ja opiskelijoiden tapahtumat

JHL - vuoden 2017 tapahtumia nuorille ja opiskelijoille

 

Vuoden 2017 tapahtumia

5.-7.2. GOOM –risteily
Suomen suurin opiskelijaristeily tulee taas! Ammattiliitto JHL on yksinoikeudella mukana ja tarjoaa tänäkin vuonna opiskelijajäsenilleen mahdollisuuden lähteä mukaan maksutta! 

18.3. Alueelliset vaalitapahtumat ympäri Suomea
JHL:n edustajistovaalien kynnyksellä jokaisella alueella järjestetään viikkojen 8-11 aikana vaalitilaisuuksia. Vaalikiertue huipentuu 18.3., kun jokaisella alueella järjestetään isompi tapahtuma.  Vaalikiertuepaikkakunnat löydät JHL:n tapahtumakalenterista. Myös aluetoimistojen uutisia jhl.fi etusivulla kannattaa seurata!

/files/images/nuoret___opiskelijat/jhl_nuorten_kevatpaivat_2017x.jpg : 55Kb 25.-26.3. JHL Nuoret ja Opiskelijat – kevätpäivät
Vuosittain JHL:n nuoret ja opiskelijat kokoontuvat viikonlopuksi tiukan asian ja mukavan yhdessäolon äärelle! Kevään nuorten ja opiskelijoiden tapahtumassa on teemana vaikuttaminen. Äänestää mm. JHL-taustaisia tunnettuja vaikuttajia eri yhteiskunnan osa-alueilta ja asiaa siitä, mitä jokaisen ammattiliiton jäsenen tulisi tietää omista vaikuttamismahdollisuuksistaan. Illalla luvassa huikeaa ohjelmaa ja tietysti hyvää ruokaa. Osallistuminen on maksutonta ja tervetulleita ovat kaikki JHL:n alle 30 –vuotiaat jäsenet.
Ilmoittaudu 6.3. mennessä!
Ilmoittautumislinkki 

13.-29.3. JHL:n edustajistovaalien äänestysaika
Vaikuta, älä valita! Käytä ääntäsi ja vaikuta oman ammattiliittosi tulevaisuuteen äänestämällä JHL:n edustajistovaaleissa. Lisää tietoa vaaleista saat osoitteesta www.jhl.fi/edustajistovaalit.

20.-21.5. SAK –nuorten yhteistapahtuma
Huippusuosittu SAK:laisten liittojen DUUNI2.0 –tapahtuma saa jatkoa! Tulossa suuri yhteistapahtuma, jonne eri ammattiliittojen nuoren jäsenet kokoontuvat tiukan asian ääreen linjaamaan tulevaisuuden työelämää. Lisätietoja tulossa tälle sivulle ja SAK-nuorten facebookiin.

/files/images/nuoret___opiskelijat/sakki_risteily_2017.jpg : 36Kb 24.-25.5. SAKKI –risteily
Lähde mukaan SAKKIi-risteilylle 24.-25.5.2017 M/S Europalla Tallinnaan. JHL tarjoaa omille ammattiin valmistuville opiskelijajäsenilleen mahdollisuuden osallistua SAKKI -risteilylle maksutta! Hinta sisältää matkan neljän hengen hytissä, sekä buffetruokailun. Osallistuminen edellyttää JHL:n jäsenyyttä ja 18 vuoden ikää. Laiva lähtee Helsingistä keskiviikkona klo 18:30 - paluu Helsinkiin torstaina klo 16:00.

Risteilyllä on luvassa yhteistä ohjelmaa, juhlintaa ja hauskanpitoa! Ennen risteilyn starttaamista SAKKI ja Metalliliitto järjestävät koulutusleikkausten vastaisen mielenosoituksen. Tarkemmat tiedot miekkarista toimitetaan risteilijöille lähempänä lähtöä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 2.4. mennessä: https://www.lyyti.in/SAKKI_risteily_5222

  27.-30.7. Valkeakosken Työväen Musiikkitapahtuma
Kesän suosittu musiikkitapahtuma, jossa laulu raikaa!

28.-29.10. JHL Nuoret ja Opiskelijat – syyspäivät
Jatkoa kevään yhteistapahtumalle, johon ovat tervetulleita kaikki JHL:n nuoret jäsenet! Viikonlopun aikana pidetään myös JHL:n valtakunnallisen opiskelijayhdistyksen syyskokous, jossa valitaan yhdistykselle uudet toimijat ja päätetään siitä, kuinka JHL Opiskelijat näkyy ja kuuluu seuraavan kahden vuoden ajan. Lisätiedot ja ilmoittautumiset tulossa tälle sivulle.

Muistathan lisäksi kanavat sosiaalisessa mediassa

Instagram: @jhlnuoret ja Facebook: JHL nuoret ja opiskelijat
Käytä somessa aihetunnistetta #jhlnuoret

Nuorten tapahtumat on tarkoitettu liiton alle 30-vuotiaille jäsenille. Tapahtumiin ilmoittaudutaan erillisten linkkien kautta, jotka julkaistaan tällä sivulla ja liiton Facebook-sivuilla. Kaikista tapahtumista antaa lisätietoja järjestötoimitsija Susanna Haapalainen (susanna.haapalainen@jhl.fi, puh. 050 3183 599). Muistathan katsoa myös oman alueesi tapahtumat nuorille ja opiskelijoille. Alueiden yhteystiedot löydät täältä.

 

Päivitetty: 24.2.2017

Uusimmat päivitykset

24.7.2017 Suomeksi » Työelämä » Ammattialatoiminta » Henkilökohtaiset avustajat
4.7.2017 Suomeksi » JHL-tieto » Yhteystiedot » Jäsenpalvelun yhteystiedot
4.7.2017 Suomeksi » Työelämä » Ammattialatoiminta » Opetus-, ohjaus- ja kasvatusala
30.6.2017 Suomeksi » JHL-tieto » Materiaalipankki » Muut materiaalit
30.6.2017 Suomeksi » JHL-tieto » Yhteystiedot » Edunvalvonnan neuvontapuhelin
29.6.2017 Suomeksi » Sopimukset » Kunta-alan sopimukset » Tuntipalkkaisten työehtosopimus » Työkyvyttömyys ja vuosiloman siirtäminen
29.6.2017 Suomeksi » Sopimukset » Kunta-alan sopimukset » Teknisen henkilöstön sopimus » Teknisten palkat kunnissa
29.6.2017 Suomeksi » Sopimukset » Kunta-alan sopimukset » Tuntipalkkaisten työehtosopimus » Tuntipalkkaisten palkat
29.6.2017 Suomeksi » Sopimukset » Kunta-alan sopimukset » KVTES - kunta-alan sopimus » Työaika kunta-alalla » Jaksotyöuudistus
29.6.2017 Suomeksi » Sopimukset » Kunta-alan sopimukset » KVTES - kunta-alan sopimus » Työaika kunta-alalla