Tule mukaan nuoriso- ja opiskelijatoimintaan

Edustajistovaalien nuoret ehdokkaat

JHL:n edustajistovaalien ehdokasasettelu päättyi 31.1. Nuoria päättäjiä liiton johtoon on tarjolla rutkasti; alle 30-vuotiaita jäseniä on ehdolla yhteensä 85 henkilöä!  Katso lista kaikista nuorista ehdokkaista.
Nuoret edustajistovaaliehdokkaat edustavat laajasti liiton kirjoa maantieteellisesti ja ammattialoiltaan. Joukkoon mahtuu mm. opiskelijoita, kuorma-auton kuljettajia, lähihoitajia, sähköasentajia, raitiovaununkuljettajia, henkilökohtaisia avustajia ja lastenohjaajia. Nuorten ehdokkaiden joukosta löytyy varmasti sinulle sopiva ehdokas!
Ammattiliittosi vaaleissa pääset äänestämään 13.3. alkaen. Vaalissa voi äänestää joko sähköisesti tai postitse. Sähköinen äänestys on käynnissä 28.3. saakka, kun taas postitse palautettu äänestyskuori tulee olla liiton toimistossa viimeistään 29.3. Jokainen äänioikeutettu saa kotiinsa tarkemmat äänestysohjeet ja materiaalit.
Äänestä nuorta voimaa ammattiliittosi edustajistoon päättämään siitä, minkälaisia linjauksia JHL ajaa seuraavan viiden vuoden ajan ja miltä haluamme työelämän näyttävän. Vain annettu ääni merkitsee.
Lue lisää vaaleista: www.jhl.fi/edustajistovaalit

Suomen suurin opiskelijaristeily JHL:n opiskelijajäsenille!

/files/images/ajankohtaista/goom2017.jpg : 67Kb

JHL tarjoaa opiskelijajäsenille jälleen mahdollisuuden osallistua Suomen kuumimmalle ja halutuimmalle opiskelijaristeilylle GOOMille! GOOM 2017 järjestetään Baltic Princessillä, joka starttaa sunnuntaina 5.2. klo19:30 Turun Silja-terminaalista. Paluu maanantaina 6.2. illalla Turkuun noin klo 18:05.

JHL tarjoaa opiskelijajäsenilleen mahdollisuuden osallistua maksutta GOOMille sunnuntain lähdölle. Matkoja on tarjolla rajoitetusti (kahden hengen hytissä). Matkaan kuuluu 25 euron ruokaseteli. JHL tarjoaa lähtijöilleen ohjelmaa ja yllätyksiä terminaalista lähtien! Osallistujille lähetetään tarkempia tietoja mm. matkalippujen jakamisesta ennen risteilyä. Osallistuminen edellyttää vähintään 18-vuoden ikää.  Pidä kiirettä, ilmoittaudu heti!

Goom on facessa
Goom on netissä

JHL opiskelijat: koulutusleikkaukset ovat järjenvastaisia

JHL:n opiskelijayhdistys teki kevätkokouksessaan 10.4.2016 kannanoton hallituksen koulutusleikkauksista ja vaatii hallitusta perumaan suunnitellut leikkaukset.

JHL opiskelijat: koulutusleikkaukset ovat järjenvastaisia

Isossa porukassa on enemmän voimaa!

/files/images/nuoret___opiskelijat/nuoret1.jpg : 52Kb

JHL:n nuorten ja opiskelijoiden toiminta on tarkoitettu kaikille liiton alle 30-vuotiaille jäsenille. Tapahtumia ja toimintaa löytyy paikallisesti niin aluetoimistojen ja niiden nuorisojaostojen kuin yhdistystenkin järjestämänä. Opiskelijoiden oma valtakunnallinen yhdistys järjestää toimintaa koko maassa.

Valtakunnallisesti JHL:n nuorille ja opiskelijoille on vuosittain useampia laadukkaita ja riehakkaitakin tapahtumia, joista löydät tarkempaa tietoa tapahtumakalenterista. Klikkaa itsesi JHL-nuorten somekanaviin! Seuraa meitä Instassa käyttäjätunnuksella @jhlnuoret ja Facebookissa sivulla JHL nuoret ja opiskelijat.

Nuoret ovat vaikuttava porukka

Katso, mitä he JHL:ssä tekevät opiskelija- ja nuorisotoiminnassa sekä nuorisofoorumissa.

Muista myös aluetoimistot

Aluetoimistot, yhdistykset ja nuorisojaostot löydät myös Facebookista, jossa paikallisten tapahtumien ja toiminnan osallistumiskutsut julkaistaan.
Heitä hyvästit kalenterin tyhjille ja yksinäisille illoille ja valitse oma toimintasi. Vain osallistumalla pysyt mukana ajassa!

Nuorisotoimintaa alueilla - tutustu!

 

Päivitetty: 20.2.2017

Uusimmat päivitykset

20.2.2017 Suomeksi » Jäsenyys » JHL:n jäsenedut » Vakuutusedut jäsenille
20.2.2017 Suomeksi » Opi ja osallistu » Osallistu toimintaan » Nuoriso- ja opiskelijatoiminta
20.2.2017 Suomeksi » JHL-tieto » Materiaalipankki » Muut materiaalit
20.2.2017 Suomeksi » JHL-tieto » Materiaalipankki » Oppaat
20.2.2017 Suomeksi » Jäsensivut » Omat JHL-sivut » Ammattialasivut » Opintopäivien koulutusmateriaalit
17.2.2017 Suomeksi » Aluetoimistot » Kaakkois-Suomi » Edustajistovaalit 2017
16.2.2017 Suomeksi » Jäsensivut » Omat JHL-sivut » Jäsenkirje Pointti
15.2.2017 Suomeksi » Opi ja osallistu » Osallistu toimintaan » Nuoriso- ja opiskelijatoiminta » Nuorten ja opiskelijoiden tapahtumat
15.2.2017 Suomeksi » Aluetoimistot » Pääkaupunkiseutu » Ammatilliset verkostot pääkaupunkiseudulla
15.2.2017 Suomeksi » Jäsensivut » Omat JHL-sivut » Sopimukset » Valtio » Valtion kohdeviestit