Tule mukaan nuoriso- ja opiskelijatoimintaan

JHL opiskelijat: sote-uudistus hosuttu kasaan

JHL:n opiskelijayhdistys otti kevätkokouksessaan 25.- 26.3.2017 kantaa sote-uudistukseen. Yhdistyksen mielestä  harvoin on nähty lakiesitystä, jonka omissa perusteluissa kerrotaan, miksi lakia ei tulisi säätää.

Verovaroin ylläpidetty kermankuorinta ja yksityinen voitontavoittelu eivät luonnollisestikaan ole omiaan kaventamaan terveyseroja tai säästämään kustannuksia. Hätä suurin, apu vähin, hätä vähin, apu lähin - siinäkö on sote pähkinänkuoressa? - yhdistys sanoo kannanotossaan.

Lue kannanotto Hätä suurin, apu vähin, hätä vähin, apu lähin? kokonaan

Edustajistovaalien nuoret ehdokkaat

JHL:n edustajistovaalien ehdokasasettelu päättyi 31.1. Nuoria päättäjiä liiton johtoon on tarjolla rutkasti; alle 30-vuotiaita jäseniä on ehdolla yhteensä 85 henkilöä!  Katso lista kaikista nuorista ehdokkaista.
Nuoret edustajistovaaliehdokkaat edustavat laajasti liiton kirjoa maantieteellisesti ja ammattialoiltaan. Joukkoon mahtuu mm. opiskelijoita, kuorma-auton kuljettajia, lähihoitajia, sähköasentajia, raitiovaununkuljettajia, henkilökohtaisia avustajia ja lastenohjaajia. Nuorten ehdokkaiden joukosta löytyy varmasti sinulle sopiva ehdokas!
Ammattiliittosi vaaleissa pääset äänestämään 13.3. alkaen. Vaalissa voi äänestää joko sähköisesti tai postitse. Sähköinen äänestys on käynnissä 28.3. saakka, kun taas postitse palautettu äänestyskuori tulee olla liiton toimistossa viimeistään 29.3. Jokainen äänioikeutettu saa kotiinsa tarkemmat äänestysohjeet ja materiaalit.
Äänestä nuorta voimaa ammattiliittosi edustajistoon päättämään siitä, minkälaisia linjauksia JHL ajaa seuraavan viiden vuoden ajan ja miltä haluamme työelämän näyttävän. Vain annettu ääni merkitsee.
Lue lisää vaaleista: www.jhl.fi/edustajistovaalit

Katso vuoden 2017 tapahtumat

JHL opiskelijat: koulutusleikkaukset ovat järjenvastaisia

JHL:n opiskelijayhdistys teki kevätkokouksessaan 10.4.2016 kannanoton hallituksen koulutusleikkauksista ja vaatii hallitusta perumaan suunnitellut leikkaukset.

JHL opiskelijat: koulutusleikkaukset ovat järjenvastaisia

Isossa porukassa on enemmän voimaa!

/files/images/nuoret___opiskelijat/nuoret1.jpg : 52Kb

JHL:n nuorten ja opiskelijoiden toiminta on tarkoitettu kaikille liiton alle 30-vuotiaille jäsenille. Tapahtumia ja toimintaa löytyy paikallisesti niin aluetoimistojen ja niiden nuorisojaostojen kuin yhdistystenkin järjestämänä. Opiskelijoiden oma valtakunnallinen yhdistys järjestää toimintaa koko maassa.

Valtakunnallisesti JHL:n nuorille ja opiskelijoille on vuosittain useampia laadukkaita ja riehakkaitakin tapahtumia, joista löydät tarkempaa tietoa tapahtumakalenterista. Klikkaa itsesi JHL-nuorten somekanaviin! Seuraa meitä Instassa käyttäjätunnuksella @jhlnuoret ja Facebookissa sivulla JHL nuoret ja opiskelijat.

Nuoret ovat vaikuttava porukka

Katso, mitä he JHL:ssä tekevät opiskelija- ja nuorisotoiminnassa sekä nuorisofoorumissa.

Muista myös aluetoimistot

Aluetoimistot, yhdistykset ja nuorisojaostot löydät myös Facebookista, jossa paikallisten tapahtumien ja toiminnan osallistumiskutsut julkaistaan.
Heitä hyvästit kalenterin tyhjille ja yksinäisille illoille ja valitse oma toimintasi. Vain osallistumalla pysyt mukana ajassa!

Nuorisotoimintaa alueilla - tutustu!

 

Päivitetty: 27.3.2017

Uusimmat päivitykset

18.8.2017 Suomeksi » Jäsensivut » Omat JHL-sivut » Ammattialasivut » Puhdistus- ja ravitsemispalvelut » Puhtauspalvelualan verkosto
18.8.2017 Suomeksi » Sopimukset » Kunta-alan sopimukset » KVTES - kunta-alan sopimus
17.8.2017 Suomeksi » Jäsenyys » JHL:n jäsenedut » JHL:n lomapaikat » Lomapaikkojen varaus
17.8.2017 Suomeksi » JHL-tieto » Avoimet työpaikat
17.8.2017 Suomeksi » Sopimukset » Yksityisten alojen sopimukset » Yksityisen sosiaalipalvelualan sopimus » Sosiaalialan kohdeviestit jäsenille
16.8.2017 Suomeksi » Jäsensivut » Omat JHL-sivut » Jäsenkirje Pointti
11.8.2017 Suomeksi » Työelämä » Ammattialatoiminta » Sote-alojen ammatillinen kärkihanke » Sote-festarit
9.8.2017 Suomeksi » Työelämä » Ammattialatoiminta » Sote-alojen ammatillinen kärkihanke
9.8.2017 Suomeksi » Työelämä » Ammattialatoiminta » Varhaiskasvatus
7.8.2017 Suomeksi » Aluetoimistot » Oulu ja Kajaani