Kirjautumisohjeet

Käyttäjätunnus on jäsennumerosi. Löydät sen JHL-jäsenkortistasi.

Ensimmäistä kertaa kirjautuessasi salasana on henkilötunnuksesi (esim. 140662-123A).
Älä tallenna tätä salasanaa, koska palvelu pyytää sinua heti vaihtamaan salasanan.
Valitse itsellesi uusi salasana. Huom! Salasanoissa ei sallita merkkien > < ( ) käyttöä tietoturvasyistä.

Jatkossa käyttäjätunnuksenasi on edelleen jäsennumerosi ja salasanana on valitsemasi salasana.

Huom! Mikäli Jäsenpalvelu 24h ilmoittaa kirjautumisen yhteydessä virhettä "Sivua ei voi näyttää....", sulje selain ja kirjaudu uudelleen käyttäen turkoosin ylävalikon Jäsenpalvelu24h -linkkiä.

Unohditko?

Käytä kirjautumisruudussa näkyvää "Salasanaongelmissa, tai jos olet unohtanut salasanasi, klikkaa tästä" -linkkiä. Palvelu toimii vain, jos olet ilmoittanut sähköpostiosoitteen tai gsm-numeron JHL:n jäsenrekisteriin!

Ongelmatapauksissa apua saat sähköpostiosoitteesta salasanat@jhl.fi.

Huom! Tällä hetkellä Jäsenpalvelu 24h ei toimi Android-käyttöjärjestelmän omalla selaimella, eikä mobiililaitteilla.

Uusimmat päivitykset

24.7.2017 Suomeksi » Työelämä » Ammattialatoiminta » Henkilökohtaiset avustajat
4.7.2017 Suomeksi » JHL-tieto » Yhteystiedot » Jäsenpalvelun yhteystiedot
4.7.2017 Suomeksi » Työelämä » Ammattialatoiminta » Opetus-, ohjaus- ja kasvatusala
30.6.2017 Suomeksi » JHL-tieto » Materiaalipankki » Muut materiaalit
30.6.2017 Suomeksi » JHL-tieto » Yhteystiedot » Edunvalvonnan neuvontapuhelin
29.6.2017 Suomeksi » Sopimukset » Kunta-alan sopimukset » Tuntipalkkaisten työehtosopimus » Työkyvyttömyys ja vuosiloman siirtäminen
29.6.2017 Suomeksi » Sopimukset » Kunta-alan sopimukset » Teknisen henkilöstön sopimus » Teknisten palkat kunnissa
29.6.2017 Suomeksi » Sopimukset » Kunta-alan sopimukset » Tuntipalkkaisten työehtosopimus » Tuntipalkkaisten palkat
29.6.2017 Suomeksi » Sopimukset » Kunta-alan sopimukset » KVTES - kunta-alan sopimus » Työaika kunta-alalla » Jaksotyöuudistus
29.6.2017 Suomeksi » Sopimukset » Kunta-alan sopimukset » KVTES - kunta-alan sopimus » Työaika kunta-alalla