Kirjautumisohjeet

Käyttäjätunnus on jäsennumerosi. Löydät sen JHL-jäsenkortistasi.

Ensimmäistä kertaa kirjautuessasi salasana on henkilötunnuksesi (esim. 140662-123A).
Älä tallenna tätä salasanaa, koska palvelu pyytää sinua heti vaihtamaan salasanan.
Valitse itsellesi uusi salasana. Huom! Salasanoissa ei sallita merkkien > < ( ) käyttöä tietoturvasyistä.

Jatkossa käyttäjätunnuksenasi on edelleen jäsennumerosi ja salasanana on valitsemasi salasana.

Huom! Mikäli Jäsenpalvelu 24h ilmoittaa kirjautumisen yhteydessä virhettä "Sivua ei voi näyttää....", sulje selain ja kirjaudu uudelleen käyttäen turkoosin ylävalikon Jäsenpalvelu24h -linkkiä.

Unohditko?

Käytä kirjautumisruudussa näkyvää "Salasanaongelmissa, tai jos olet unohtanut salasanasi, klikkaa tästä" -linkkiä. Palvelu toimii vain, jos olet ilmoittanut sähköpostiosoitteen tai gsm-numeron JHL:n jäsenrekisteriin!

Ongelmatapauksissa apua saat sähköpostiosoitteesta salasanat@jhl.fi.

Huom! Tällä hetkellä Jäsenpalvelu 24h ei toimi Android-käyttöjärjestelmän omalla selaimella, eikä mobiililaitteilla.

Uusimmat päivitykset

24.5.2017 Suomeksi » Työelämä » Ammattialatoiminta » Sote-alojen ammatillinen kärkihanke
23.5.2017 Suomeksi » Työelämä » Ammattialatoiminta » Vanhustyö
23.5.2017 Suomeksi » Työelämä » Ammattialatoiminta » Sosiaali- ja terveysala
23.5.2017 Suomeksi » Työelämä » Ammattialatoiminta » Päihdetyö
23.5.2017 Suomeksi » Työelämä » Ammattialatoiminta » Mielenterveystyö
23.5.2017 Suomeksi » Työelämä » Ammattialatoiminta » Lastensuojelu
23.5.2017 Suomeksi » Työelämä » Ammattialatoiminta » Kehitysvamma-ala
23.5.2017 Suomeksi » Työelämä » Ammattialatoiminta » Varhaiskasvatus
23.5.2017 Suomeksi » Jäsenyys » JHL:n jäsenedut » Lomaetuja ja alennuksia
23.5.2017 Suomeksi » Aluetoimistot » Oulu ja Kajaani