Kirjautumisohjeet

Käyttäjätunnus on jäsennumerosi. Löydät sen JHL-jäsenkortistasi.

Ensimmäistä kertaa kirjautuessasi salasana on henkilötunnuksesi (esim. 140662-123A).
Älä tallenna tätä salasanaa, koska palvelu pyytää sinua heti vaihtamaan salasanan.
Valitse itsellesi uusi salasana. Huom! Salasanoissa ei sallita merkkien > < ( ) käyttöä tietoturvasyistä.

Jatkossa käyttäjätunnuksenasi on edelleen jäsennumerosi ja salasanana on valitsemasi salasana.

Huom! Mikäli Jäsenpalvelu 24h ilmoittaa kirjautumisen yhteydessä virhettä "Sivua ei voi näyttää....", sulje selain ja kirjaudu uudelleen käyttäen turkoosin ylävalikon Jäsenpalvelu24h -linkkiä.

Unohditko?

Käytä kirjautumisruudussa näkyvää "Salasanaongelmissa, tai jos olet unohtanut salasanasi, klikkaa tästä" -linkkiä. Palvelu toimii vain, jos olet ilmoittanut sähköpostiosoitteen tai gsm-numeron JHL:n jäsenrekisteriin!

Ongelmatapauksissa apua saat sähköpostiosoitteesta salasanat@jhl.fi.

Huom! Tällä hetkellä Jäsenpalvelu 24h ei toimi Android-käyttöjärjestelmän omalla selaimella, eikä mobiililaitteilla.

Uusimmat päivitykset

24.2.2017 Suomeksi » Jäsensivut » Aktiivien työkalut » JHL:n hallinnon päätösmuistiot
24.2.2017 Suomeksi » JHL-tieto » Päättäjät ja organisaatio » Edustajisto ja hallitus
24.2.2017 Suomeksi » Opi ja osallistu » Osallistu toimintaan » Nuoriso- ja opiskelijatoiminta » Nuorten ja opiskelijoiden tapahtumat
24.2.2017 Suomeksi » Opi ja osallistu » Osallistu toimintaan » Nuoriso- ja opiskelijatoiminta
24.2.2017 Suomeksi » Työelämä » Ammattialatoiminta » Henkilökohtaiset avustajat
24.2.2017 Suomeksi » Jäsenyys » JHL:n jäsenedut » Lomaetuja ja alennuksia
23.2.2017 Suomeksi » Aluetoimistot » Kaakkois-Suomi » Edustajistovaalit 2017
23.2.2017 Suomeksi » Työelämä » Ammattialatoiminta » Varhaiskasvatus
23.2.2017 Suomeksi » JHL-tieto » Avoimet työpaikat
22.2.2017 Suomeksi » Sopimukset » Yksityisten alojen sopimukset » Henkilökohtaisten avustajien sopimus » Henkilökohtaisten avustajien kohdeviestit