Kirjautumisohjeet

Käyttäjätunnus on jäsennumerosi. Löydät sen JHL-jäsenkortistasi.

Ensimmäistä kertaa kirjautuessasi salasana on henkilötunnuksesi (esim. 140662-123A).
Älä tallenna tätä salasanaa, koska palvelu pyytää sinua heti vaihtamaan salasanan.
Valitse itsellesi uusi salasana. Huom! Salasanoissa ei sallita merkkien > < ( ) käyttöä tietoturvasyistä.

Jatkossa käyttäjätunnuksenasi on edelleen jäsennumerosi ja salasanana on valitsemasi salasana.

Huom! Mikäli Jäsenpalvelu 24h ilmoittaa kirjautumisen yhteydessä virhettä "Sivua ei voi näyttää....", sulje selain ja kirjaudu uudelleen käyttäen turkoosin ylävalikon Jäsenpalvelu24h -linkkiä.

Unohditko?

Käytä kirjautumisruudussa näkyvää "Salasanaongelmissa, tai jos olet unohtanut salasanasi, klikkaa tästä" -linkkiä. Palvelu toimii vain, jos olet ilmoittanut sähköpostiosoitteen tai gsm-numeron JHL:n jäsenrekisteriin!

Ongelmatapauksissa apua saat sähköpostiosoitteesta salasanat@jhl.fi.

Huom! Tällä hetkellä Jäsenpalvelu 24h ei toimi Android-käyttöjärjestelmän omalla selaimella, eikä mobiililaitteilla.

Uusimmat päivitykset

20.4.2017 Suomeksi » JHL-tieto » Avoimet työpaikat
19.4.2017 Suomeksi » Työelämä » Ammattialatoiminta » Sote-alojen ammatillinen kärkihanke
13.4.2017 Suomeksi » Jäsensivut » Aktiivien työkalut » Edunvalvonta » Kunta-alan edunvalvonta-asiat
13.4.2017 Suomeksi » Aluetoimistot » Kaakkois-Suomi » Kuntavaalit 2017
13.4.2017 Suomeksi » Jäsensivut » Aktiivien työkalut » Työsuojelumateriaalit » Työsuojelun kohdeviestit
13.4.2017 Suomeksi » Jäsensivut » Omat JHL-sivut » Jäsenkirje Pointti
11.4.2017 Suomeksi » JHL-tieto » Yhteystiedot » Jäsenpalvelun yhteystiedot
7.4.2017 Suomeksi » Jäsensivut » Omat JHL-sivut » Ammattialasivut » Opintopäivien koulutusmateriaalit
6.4.2017 Suomeksi » Jäsensivut » Omat JHL-sivut » Yhdistyskirjeet
6.4.2017 Suomeksi » Jäsensivut » Omat JHL-sivut » Sopimukset » Kunta-ala » Kohdeviestit